Azért imádok gasztroblogger lenni, mert  ötvözni tudom a szakmámat – közgazdászként végeztem marketing szakon- a hobbijaimmal, a gasztronómiával és az ételfotózással.

 

Miben tudok tehát segíteni?

 

 

Receptfejlesztés fotózással

 

Nem csak a saját blogomra fejlesztek recepteket és fotózok, hanem cégeknek, magazinoknak, internetes oldalaknak is. A receptleírás mellé jó minőségű ételfotókat is készítek.

 

Szívesen működök együtt influencerként a profilomba illő cégekkel, ilyenkor termékelhelyezésre is van lehetőség a blogomon és a social media felületeimen.

 

Pár munkámat megtalálhatod a Referencia menüpont alatt.

Receptfejlesztés videoval

 

Igény szerint nem csak fotókat készítek, hanem gasztrovideo elkészítésében is részt veszek. A saját stúdiónkban (Ételműhely gasztrostúdió) minden eszköz adott ahhoz, hogy szuper tartalom készülhessen.

Social media menedzsment

 

Marketingesként cégeknek segítek a hatékony social media kommunikációban és tartalomgyártásban. Nem csak kezelem a social media felületeket, hanem a fotókat is elkészítem hozzá, valamint a posztokat is megírom.

 

Jelenlegi ügyfeleim: Nyírfacukor, Costes Downtown

 

Food styling és ételfotózás

 

 

Reklámanyagokhoz, magazinoknak vagy akár vendéglátóhelyek számára is vállalok food stylingot és ételfotózást, amelyhez nem csak helyszínt, hanem eszközöket is biztosítok.

Gasztro workshopok, előadások, csapatépítők lebonyolítása

 

Imádok tanítani, emberekkel foglalkozni, így a workshopokon igazán elememben érzem magam.  Akár privát tanfolyamról, akár nagyobb csapatépítőről vagy főzőbemutatóról van szó, keress bizalommal.